Oltiin viikonloppu vaunul nii siel ei toiminu netti mut kirjottelin muistiin päivän tapahtumist (:

 

Matka sujui hyvin mutta vähä tylsästi totta puhuen ): Perille päästyä halusin heti ulos koska autos tuli vähä huono olo :s Paikka löyty heti vaunulle. Syötiin heti ku oltiin saatu leiri pystyyn...tai no muut söi mut mie kattelin Muodin Huipulle (: En ees nähny Ellen DeGeneres showta :o Kamalaa :D Noh ei voinu muuta ku sit kattoo jakso koneelt jostain heti ku pääse kotiin. Äiti ja iskä lähtee perjantain Hamina Tattoohon nii viettelen aikaa tääl vaunul iskän kummi tädin kaa (: Lauantain meen kattoo iskän kaa Pälkäneelle formula off roadii<3 Mutta....kamera jäi kotiii nii en saa kuvii ): Murr -.- Sunnuntain aateltii pitää joilleekki tutuille mun synttäri juhla kahvit ja vähä niiku nimppari kahvit myös ku maanantain on sit nimpparit (: (maanantain myös yhen tutun synttärit (; ) Kivaa saada sit lahjoi (: Toivottavasti rahaa...ovelaa. Tykkäsin tosi paljon kavereitten lahjoist:

-lahjakortti 15 e

-vartalovoidet

-suihkugeelii

-suklaat...nam

Iskän kummi tädilt sain ihanan muumi mukin ja samaa sarjaa lautasen (: Siin oli muumi mamma :D

Perjantain:

Huh huh....täälläpäs on kuuma. Nyt Päiväl mul on kuuma mut Torstain illal mul oli ihan sairaan kylmä :s. Äiti ja iskä häippäs tänää sinne jonnekki Haminaa ja mie vaan lueskelen ja kattelen telkkarii...ja totta kai katoin Ellen DeGenersin !! Vähän väliii käväsin nopeesti koneeel mut ku ei netti toimi nii eihän koneel sit oo moitää tekemist. Kyl katoin yhen leffan päiväl. 500 days of Summer. Siis aivan ihana<3 Joseph Gordon-Levitt on paras !! Se naikkonen kyl ärsyttää mua suuresti :s en tiiä miks mut näin nyt vaan on. Lueskelin leffan jälkeeen taas vaihteeks. Kävin Torstain kirjastos ja lueskelen lainaamaani kirjaaki tääl (Anne Frankin päiväkirja) Ostin myös cittarist teen voguen ja lueskelin myös sitä. Amanda Seyfried kannes. Iha ok mut aikasemmat julkasut on kyl ollu kiinnostavampii ku en oo mikää suuri Amanda fani :s Katoin myös yht iha parast ohjelmaa: Kolmaskivi auringosta (: koska Joseph on siel. Tän päivän jakso oli kyl hieno. Josephilla oli söpöt saparot. Pari tuntii sen jälkeen katoin taas yhen leffan koneel: Two weeks notice (Kahden viikon isku aika) Oli kyl hyvä (: Ei telkastkaa tuu mitää hienoo...ainakaa tietääkseni. Nyt oottelen vaa et äiti ja iskä tulis takas vaunulle. See u soon !!

Lauantain:

Oltiin kattoo iskän kaa tänää Pälkäneellä formula off roadii !! (: Tuli kyl vaa pari kaatoo ): ja sanottii et sunnuntain tulis enemmän kattoi koska olis vaikeempi rata (: mutta en pääse kattoo koska meille tulee vieraita. Iskä osti myös mulle kivan formula off road paidan. Äiti lähti käymään koton koska iskän täti tuli kipeeks nii se vei sen sairaalaan kirkolle. Oltiin Pälkäneel 12-18.

Ku oltiin lähetty sielt nii yhes bussis nii mun viereen tuli yks ihana juoppo :D sen kaveri tuli siihen myös ja hoki : ''Ruokaa, suolaa Alkoholi juomaa'' :D Ois tehny mieli tintata sitä päähän ja sen kavereit myös jotka oli mun takana<3 Kattelin illal taas vaihteeks leffaa (: Paholainen Pukeutuu Pradaan Anne Hathawya <3 Emily Blunt <3 (: Mukavia ihamisiä !!

Sen jälkeen menin ulos koneen kii ja laitoin musan päälle . Oisin alkanu muakkaa vähä kuvii mut en jaksanu :D Siin samal tuli kauhee hinku päästä shoppaa mut ei oo oikee rahaa :s Mut aattelin kattoo et kuin paljon saan rahaa tyypeilt synttärilahjaks nii sit ostan varmaan Gigantist 199 e 70-300mm putken (: Sit olis hyvä putki nii voi kuvailla paremmin. Mut sit tarttis isomman kamera laukun :s Kinkkinen juttu. Textailin vähän Katrin kaa jaa meen niile yöks maanantain-tiistain. Maanantain Klaukkalas on kolme tuntinen tanssi tunti. Joku ihmeen syventävien opintojen juttu :D ja sit viel ku siel salis iha helskutin kuuma nii siellä sit kolme tuntii...Jippiiii

See u soon